JVH

Runoilija audrey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-















when the sun goes down my heart is yours




solo quiero que me amas


Ja taas löydän itseni maailmalta asumasta, ensimmäistä kertaa tosin näin läheltä sitä paikkaa jota muut kodiksi kutsuvat.
 

Sataa, sataa, ropisee. Kuka sanoo tätä koiranilmaks, ku koirakaan ei tahdo mennä ulos. Jos kelloja ei olis niin jengillä menis vuorokausirytmit sekasin. Kukaan ei tietäis koska baarissa tulee pilkku.

Nomi: Miksi?
Doris: Mitä miks?
Nomi: Miksi.
Doris: Mitä helvettiä nyt, mitä miksi?
Nomi: Miksi mihinkään. Mulla on joku helvetin syysmasennus, en usko mihinkään mitä teen.
Doris: Kyl se menee ohi.
Nomi: Miksi?
Doris: Kerran vielä "miksi" niin mä lyön luurin korvaan!
Nomi: Oonko mä pätevä mihinkään?
Doris: Sä oot pätevä siinä missä sä tahdot olla.
Nomi: Ai et mä olisin sun mielestä vaikka pätevä ydinfyysikko jos tahtoisin?
Doris: No… kaikella rakkaudella et ikinä, kulta.
Nomi: Niin. Musta tuntuu et musta ei oo mihinkää. Äh, tää menee ohi. Kerro jotain, onks siellä tapahtunu mitään mielenkiintosta?
Doris: Hmh… mä oon saanu vähän viestejä tyypiltä Kotoa…

(Koti on kaupunki, josta me oltiin molemmat kotoisin. Kaupunki, jossa ihmiset tuntuu tietävän sun elämästä enemmän kuin sä itse)

Nomi: Jukka? Pekka? Jukka-Pekka? Mitä näitä nyt on?
Doris: Eiku tää on uus…
Nomi: Koti ja uusi ei sovi samaan lauseeseen.
Doris: Tää on piirittänyt mua kolme vuotta…
Nomi: Aa, mä ymmärrän! Sä oot käyny kaikki potentiaaliset jo läpi niin otat nyt sitte säälistä vuoronumeron kanssa jonottavat.
Doris: Kjähähäh --- ja sit tästä sä et tykkää, mut Jätkä laitto mulle viestiä…
Nomi: MIKSI!?

Tuut tuut tuut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
audrey JVH 13.11.2013 0 Runo
audrey Sinä 14.8.2013 0 Runo
audrey solo tu 9.7.2013 0 Runo
audrey Step by step 15.5.2013 1 Runo
audrey eso sonrisa! 6.11.2012 1 Runo
audrey One, two, one, four 10.9.2012 0 Runo
audrey Pero eres tu ! 30.3.2012 0 Runo
audrey besos 24.3.2012 2 Runo
audrey Nimetön 15.2.2012 0 Runo
audrey silencio 19.1.2012 0 Runo