Yksinpeli

Runoilija Pikkujussi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan, kolme kerralla.
 

Vihjaa

jos sinussa on,

vimma joka sisintä survoo.

Ja loistatko?

Ja kimallatko?

Sillä eroa niillä on.

Ja minä käännän;

minä näen

värisi, maasi,

enkä arvoa mittaa.

Ja muualla jossain

maailma menee,

sillä mentävä sen on.

Sinun ei?

Selite: 
Kirjoitin sen uudestaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava :o

Jotenkin viisaan syvällinen ajatus tässä runossasi. Pidin.

Joskus on mentävä. Tai ehkä itse pysyy mutta maailma liikkuu alta.

 

Käyttäjän kaikki runot