jokaiselle miehelleni

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hetkinen
miten nahkatakkisi tuoksu
kantautuu eteisestäni taas
eikö tämä jätetty vuosien päähän
unta koko yö

minä etsin sinua
jokaisesta hämyisestä nurkasta
juotat minulle kuohuviiniä pullosta
ja nauran jätä jo se tyttö

sinä saat minut hehkumaan
muiden miesten edessä
aamuyöllä sinua on hankala tunnistaa

me näytettäisiin hyvältä käsi kädessä
mutta paljon paremmalta
tanssilattian ahtaudessa
yhden kappaleen ajan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Otsikkoa myöten upea runo, pidän :)

Surullinen tarina, minusta.
Hyvin kerrottu, tosin. Tunnelma kohdallaan.

hyvä tunnelma

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut