askeleet

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänään aurinkokaan ei mennyt nukkumaan
vaan valvotti meidän väsyneitä silmiämme
sinä olit tämän illan sankari
mutta vain tämän illan

kaikki oli liian vaikeaa sanoa ääneen
kompastuttiin sanoihimme
kietouduttiin tiukemmin yhteen
emmekä hetkeen hengittäneet

kadut jatkuivat pitkinä ja mutkaisina
emmekä osanneet perille
koska emme muistaneet askelia

Selite: 
This moment is perfect.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tyylistäsi.

Hyvää syntymäpäivää!

Jännä, piti lukea pariin kertaan että aukenisi. Umpikuja tulee minusta hyvin esiin tässä, se tunne, kun ei tiedä miten tai minne jaykaa.
Pidin tyylistäsi kirjoittaa, se ei ole liian helppo vaan jättää tulkinnanvaraa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut