pakkaspoika

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
aika pysähtyi hetkeksi jouluyönä
tähdistä kaunein lensi meille
löysi tiensä kahden odottavan luo

sydäntalven pakkaspoika
lukemattomia huomisia edessään
katseli uneliailla silmillään
painoi syliimme silkkiset varpaat
jotka eivät olleet vielä askeltakaan ottaneet

tänä yönä meille muutti pieni perhe
me kolme vain
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, voin sieluni silmin nähdä tapahtumat edessäni <3 
Ah, miten kaunista.

Onnitteut pikkuperheelle <3
Oi kuin ihana

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut