2012

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänä vuonna minä lupaan
uskaltaa etsiä seikkailuja joista aiemmin vain haaveilin
silloinkin kun eniten pelottaa
lupaan antaa anteeksi heille jotka eivät sitä pyytäneet

tänä vuonna
minä lupaan pitää sinusta huolta
itkeä vierelläsi kun siltä tuntuu
ja rakastaa sinua vuoden jokainen päivä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aaww! tämä on ihana. joku voisi minullekin luvata jotain vastaavaa :3

Kaunis lupaus.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot