Tarina meistä

Runoilija murmu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtalon polkuja kulkekaamme.
 

Makoilen lattian keskellä,
Karvaisen maton päällä.
Uppoutuen samalla unelmiini.

Kahvintuoksuinen kynttilä paloi taustalla
Se loi romanttisen valon huoneeseen
Hämärän.
Rakkauslaulu soi taustalla
Se kertoi kuinka joku rakastaa tyttöä
Tyttöä, jolla oli vaaleat kiharat
Tyttöä, jolla oli siniset silmät
Tyttöä, joka tuoksui marjoille
Tyttö oli kaunis.

Mutta tämä rakkaustarina kertoo meistä
Ei kiharapäisestä kaunokaisesta
Ei hänestä unelmoivasta pojasta.
Tämä tarina kertoo minusta
Tytöstä, joka odottaa
Tämä tarina kertoo sinusta
Pojasta, jolla oli ruskeat hiukset
Pojasta, jolla oli siniset silmät
Pojasta, joka tuoksui miehiselle
Pojasta, jota minä rakastan.

Selite: 
Omistettu eräälle henkilölle jota rakastan <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
murmu Elämästä 26.7.2008 0 Runo
murmu - 26.7.2008 2 Runo
murmu Lupaus 14.7.2007 0 Runo
murmu Särjetty sydämeni 18.2.2007 1 Runo
murmu Rakas? 17.2.2007 0 Runo
murmu Nimetön 20.1.2007 0 Runo
murmu Nimetön 20.1.2007 0 Runo
murmu Tarina meistä 20.1.2007 0 Runo
murmu Kiertolaisuus 1.12.2006 0 Runo
murmu Kadonnut rakkaus 1.12.2006 1 Runo