Jääprinssi

Runoilija Clemency

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus, toive, unelma, tähdet kuu ja suudelma.
 

Sydän kylmä kuin jää,
silti prinssin luokse kaipaa.

Viileä katse viettelee,
lämmön sisältä kahlitsee.

Haluaa seurata prinssiä minne vaan,
vaikka kohtalokkaaseen kuolemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan nätti runo.
Hyvää syntymäpäivää.

Voi että on kaunis <3 <3, SÄ OOT MAHTAVA !! :)

 

Käyttäjän kaikki runot