Sepän rakastajattarena

Runoilija SentimentalTune

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2011
Viimeksi paikalla: 24.10.2015 16:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Täällä taas! Pitkän linjan Rakkausrunoilija, mutta jossain vaiheessa päässä napsahti ja tunnus hävisi cyberavaruuteen. Uusi nimimerkki, samat vanhat ongelmat. ;)
 

Taoit kun rauta oli kuumaa,
taivutit tahtosi mukaan

Rauta muuttui käsissäsi hopeaksi,
hopeasta kullaksi

Taottava pehmeni,
taipui kevyesti sormiesi alla

Taoit liian kauan,
taottava taipui ja taipui

Naps.

Kulta kahdessa osassa,
sinun jo karheissa käsissäsi

Toivottavasti taidat juottamisen takomisen lailla.

Selite: 
Kultaa on käsiteltävä rautaa hellemmin käsin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot