Kahden sentin kaukomatka

Runoilija Puszta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I hate Mondays.
 

Puoli vuotta tanssittuja naamiaisia
kanssasi iänikuisia viimeisiä öitä
Olet ollut liian kauan vanhoissa koysissä
sidottuna jonkun muun lupauksiin

Humalassa poissaolosta, kielletyistä takapihoista
Olemme ajaneet ystäväsi hulluden rajamaille
ja maailma on meidän.

Pupukorvat vinossa, arveluttavassa tilassa
homehdumme omassa maailmassamme
vielä tänään.

Selite: 
Kohteliaisuusetiketin noudattaminen on aina tuottanut minulle ongelmia.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot