Unelmia ja toimistohommia

Runoilija Puszta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I hate Mondays.
 

Olen asunut tässä jo liian monta vuotta.
Ääneti huudettuja solvauksia.
Selät jonossa, kravatit suorassa.
Läheisyyden näkymättömät lonkerot
tatuoituna selkääni.

Tekemättömät työt valvottavat meitä.
Puvut rivissä, niskat hiestä kimallellen.
Punoitusta ja hiljaa kuiskittuja sanoja.
Olen kieppunut tässä vuoristoradassa vasta hetken,
oksennuksen matka ylös on liian pitkä.

Vain poissa olen todella elossa.
Kopiokonehirviö nurkassa suoltaa propagandaa
massalle.
Puvut jonossa, bussissa, metrossa, kaupungilla.
Paon suunnitteluun vaaditaan aikaa.

Selite: 
Olen työpaikan sonni, porsas sekä apina.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot