Ennen

Runoilija Neiti Seuraleikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Homo homini lupus.
 

Se on sitä, kun huomaa kirjoitetun muiston vetävän
huulieni lihakset vienosti ylöspäin
ja antaessa tuoda hetken,
jolloin laulettiin kiitosta tuntemattomalle.

Se on mennyttä, joka muistetaan parodioiden,
yskittyjen naurujen
ja nykyään tuhkanharmaiksi peittyneiden ideoiden kautta.

Se on tätä, kun huomaa kaipaavansa aikoja,

joita kuitenkin kuristaa katkeruuteni piikkilanka.

Selite: 
Olipa kerran. Jos toisenkin, ei kuitenkaan kolmatta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Entiseen ei voi palata, mutta menneen voi tuoda takaisin.

 

Käyttäjän kaikki runot