Kiljuvat horisontit takanamme

Runoilija Neiti Seuraleikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Homo homini lupus.
 

Rouva Positiivinkin päihittävä ihmisen ilmentymä
saa minut nauramaan pelkästä hymystä.

Telepatiaa, siskosein, teletapiaa.

Meidän pieni salaseurapiirimme kylvää vitsejä ruumiidemme ulkopuolelle
ja vain me voimme nauraa, vain me voimme ymmärtää
yksinkertaisuuden koskettamia vitsejämme.

Irokeesit päässä virnuilemme välinpitämättömille vanhuksille,
laulamme karaoken perässä Miljoonasateen Marraskuun,
yön ajaessa satasta päiviemme päälle.

Laitoimme vain hieman geeliä piristämään naurusta puutuneita kasvojamme.

Pieni kasvumme yhdessä on tehnyt meistä huligaaneja kaupungin keskustan.

Punkkirokkimurkkuörinää teknopopin tahdissa,
meidän musiikkimme ja kapinamme.

Perkeleet,
sieltä he saapuvat!
Sielunsiskot, tyhjännaurajat, keskinkertaiset ihmiset kapina mielin.

Ystävät.

Selite: 
Liian nuorena tutustuttiin, kun huligaaneiksi kasvettiin. Nellalle, eräälle parhaistakin parhaimmalle hyvälle ystävälle. Kjäh. Huumoria, laulua, vittuilua, paskan puhumista, irkokeeseja ja tunteettomia tunteita. ihQua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot