onnellista pelkoa

Runoilija Eeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnaisissa luovuuden puuskissaan runoileva tyttö, joka rakastaa kirjoittamista, mutta jonka on usein kovin vaikea saada itsestään irti yhtä sanaa enempää. Kirjoittaminen, runot, ovat minulle terapiaa, keino purkaa tunteita ja ilmaista jotakin, jolle sanoja ei aina ääneen lausuttavaksi asti löydy.
 

onni on muuttanut minuun
ottanut osoitteekseen sieluni, mieleni

mutta pelko
onkin kasvanut kiinni kylkiluihini
jakautunut jokaiseen soluuni
ottanut ajansaatossa itselleen osan ajatuksistani

siinä ne sitten tekevät tuttavuutta
uusi tulokas ja vanha ystävä

niin juurtunut minuun
on vahva pelko

ettei suurinkaan onni kykene
ottamaan sen valtakunnasta osaansa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se menee varmaan monella...

 

Käyttäjän kaikki runot