Nimetön

Runoilija Ihmistaidetta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.11.2004
Viimeksi paikalla: 7.11.2015 0:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Clean start
 

Tää on suden hetki
tää on se hetki, kun sä heräät yöllä
ja kello on kaks

ja tuntuu ettei maailmassa ei oo mitään muuta
kuin sininen taivas
pimeä, sininen taivas,
tähdet
ja se vapauden tuoksu,
joka syöksyy läpi tuulen,
läpi sun huoneen
täyttää sut suden ulvonnalla
kaipuulla,
vapaudella

muistuttaaksesi sua siitä
kuka sä todella oot.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot