Roomeo ja Juulia

Runoilija SurkuHupaisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004
Viimeksi paikalla: 18.12.2015 16:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Runojani ei saa sekoittaa minuun sillä ne ovat tunteitani mutta ei minun elämääni välttämättä. Olen suhteellisen onnelline ihminen pienessä fantasia maailmassani. Rakastan äitiäni ja isääni ja niistä en sanoisi yhtäkään pahaa sanaa. Yksi asia mitä rakastan myös on kommentteja <3 Vinkki vinkkinä ;)


Olen pahoillani kommenttieni laadusta, mutta mitä kehuviin adjektiiveihin tulee, en osaa kovin monta. Enkä mitään syvällistäkään osaa sanoa koska minä joko pidän tai en (tajua) :(
 

sinun kuolemasi
niin draakinen
mursi sieluni
nyt makaan vain hiljaa
ei syytä kuolla
ei syytä elää
näen ainoastaan sammuvat silmäsi
ikuisesti kaivertuneena mieleeni
painajaisissani
unelmissani
vain sinä merkitset
vaikka sielusi ei enää majailisi täällä
ruumisikin jo levossa
silti vannon että seisot vierelläni
suojelet minua pelolta
annan mieleni liitää vapaana
elän muistoni yhä uudelleen
en tahtonut luopua sinusta
ja näin en joudu sitä tuskaa tuntemaan
ikuisesti olen kanssasi
en näe enää huomista
minulle sitä ei ole
kuolin viereesi
en enää tahdo herätä
kun ruumiini joskus vihdoin murenee
sieluni sirpaleet vapautuvat
saan olla rinnallasi taas
viereesi minut haudataan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot