Nimetön

Runoilija bijou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeämpää on viedä valoa kuin loistaa itse.
 

en tiedä miltä tuntuu nyt
kun olisi aika uskaltaa
en muista kuinka rakas olit
kaipaus on vierasta
silti itkettää
en ymmärrä mitä teit
sanomatta jää
olet vain mielikuva
ääriviivat hahmo sana
silti itkettää
kukaan ei auta nyt
olisi pitänyt tuntea silloin
pettymys suru ihmetys
en tiedä miltä tuntuu nyt
kun aika voi loppua kesken
silti itkettää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
bijou Nimetön 22.10.2011 0 Runo
bijou Nimetön 18.2.2007 2 Runo
bijou Nimetön 18.2.2007 0 Runo
bijou Nimetön 18.2.2007 0 Runo
bijou Nimetön 18.9.2006 0 Runo
bijou Nimetön 18.9.2006 1 Runo
bijou Nimetön 18.9.2006 0 Runo
bijou Nimetön 2.5.2006 0 Runo
bijou Nimetön 15.2.2005 1 Runo
bijou Nimetön 14.2.2005 1 Runo