Nimetön

Runoilija nightbreeder

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ride Hard Live free
 

Rakastan ja unohdan
Välitan ja tunnen
Tahdon ja rakastan
Unohdan olla vihaamatta
Tunnen rakkautta
Tunnen unohduksen
Olet tärkeä
Olet mielessäni
Jos olisit täällä tappaisimme kaikki.
Koska Olet kaikkeni. Tahdon olla kanssasi.
Välitä minusta
Minä välitän sinusta
Rakastan
Ja huomenna unohdan...
halaa, suutelen, pitele, pakenen...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot