Rumankaunis

Runoilija Muumima

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Live your life
 

Urat otsassa, tuskasta vanhasta.
Kauniita kasvoja kehystäen arpinen kehikko, kuin merkki elämästä eletystä,
tuskasta,
kivusta yksin tai yhdessä kestetystä.
Mustelmia, hennot kasvot runnotut, rystysten jäljet poskessa, mustelmana puoliksi pois hälvenneenä.
Jatkaa elämän jäljet kasvoja koristamaan ja uusia ilmaantuu, vahvoina, selkeinä,
kasvot elämästä merkinneenä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot