tänäänkin muistan sinua

Runoilija 76361c9d29f8a740015636d3072b3c5a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2004
Viimeksi paikalla: 16.7.2019 15:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.2024

 

hetken levättyäni on taas aika
elää erilaisia sävyjä
uudistavalla voimalla
sillä, minkä sain sinulta

hei rakkain näethän
kuinka tänäänkin muistan sinua
ulkoilmassa hennosti hymyillen
odottaen tulevaa kaipuuta

juuri nyt
rukoillen sinua siunaan
ja se riittää
aina seuraavaan yhteiseen hetkeen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pehmeää kaunista kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot