Nimetön

Runoilija StarDust

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2004
Viimeksi paikalla: 31.7.2017 13:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antti oot rakkainta. Ain ollu ja tuut ain olemaa! <3 16 07 2006-> <3 Sydän rakkaudesta pakahtuen ootan tammikuuta! <3
 

Miksi helvetissä me ollaan taas tässä jamassa? Takaisin alkuruudussa, siellä mistä lähdettiin. Mä en vaan tajua, että mä olen sulle niin pahaksi? Mä tein taas jotain niin väärin, että satutin sua. Miksei tää suhde koskaan kestä. En mä haluu sua satuttaa, oikeesti. Mun rakkaus sua kohtaan on ikuista.. Sä tiedät sen.. Miksei tää meidän juttu vaan vois kestää.. Ilman sua mulla ei oo syytä elää. Oikeesti. Öäöäöäöäh..

Helvetti. En mä saa tätä tunnetta purettua nyt tälläkään. Se vaan kasaantuu mun sisään. VOI VITTU! >_<***

Ahistaa. Tunnen itteni niin pahaksi ihmiseksi.. Ehkä mä sitten olen. Mä olen aina syynä tähän.. v_v Mä en jaksa enää............. Mut rakkaus sua kohtaan ei oikeesti tuu koskaan kuolemaan, Jarkko..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot