Kevät

Runoilija Ennen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kevät,
nyt se on tullut!
Aurinko paistaa ja
linnut laulavat.
Maakin on sulanut roudasta.

Olemme odottaneet.
Pimeän talven jälkeen,
taas saapuu valo,
valo auringon, lämmittävien säteiden.

Luonto alkaa herätä,
kasvit ojentautuvat esille
ja kukat alkavat kukkia!

Ah, tätä kevään loistoa!

Lintujen liverrystä,
purojen solinaa,
juuri sitä,
mitä minä olen odottanut.
Luoja näyttää taas lahjojaan meille.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ennen Kevät 13.4.2006 0 Runo
Ennen Tunne 22.3.2006 1 Runo
Ennen Haaveissani 13.12.2005 0 Runo
Ennen Muistatko 20.7.2005 0 Runo
Ennen Aamulla 5.5.2005 1 Runo
Ennen Ystävyyttä 5.5.2005 0 Runo
Ennen Silmäsi ihanat,siniset 5.5.2005 0 Runo
Ennen Elämäni tarkoitus 5.5.2005 0 Runo
Ennen Rakkaus 3.11.2004 0 Runo
Ennen Elämä 1.11.2004 1 Runo