Nimetön

Runoilija sininen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tietkös kuinka tärkee oot mulle?
Niin, vaikka me ei olla hetkeen nähty oot vaan se rakkain.
Taas kerran tulit mun mieleen.
Kauhee ikävä.
Kaipuu menneeseen.
Aika mitä me vietettiin oli parasta.
Niitä iltoja kun juteltiin ja ystävyyttä vannottiin.
Pelkäsin et sä lähet mun elämästä, pelkäsin niin paljon.
Sitten tuli se yks lauantai joka muutti kaiken.
Kyynel poskelleni vierähtää, tahdon takaisinin ne päivät.
Oltas vaan me, sinä leija ja minä, minä.
Etkö haluis sinäkin takas ne päivät?
Kaikki ne abc reissut ja muuta.
Tuu kati takasin mun elämään niinkon vähän aika sitten!

Selite: 
Oot tärkein ja rakkain <3 KÄTI->LEIJA <3<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sininen ||Vie mut pois|| 7.2.2006 0 Runo
sininen Nimetön 2.12.2005 0 Runo
sininen Niko 9.11.2005 2 Runo
sininen Nimetön 13.10.2005 1 Runo
sininen Nimetön 18.5.2005 0 Runo
sininen Nimetön 6.5.2005 0 Runo
sininen one step 6.5.2005 0 Runo
sininen Nimetön 25.4.2005 1 Runo
sininen Nimetön 24.4.2005 0 Runo
sininen Nimetön 24.4.2005 0 Runo