kirjoittaispa joku minustakin niin kauniisti.
mutta miksi?
en minä nyt sen arvoinen ole että minusta jotain kirjoittaa tarvisi.
en minä ole tärkeä kenellekkään.
tahtoisin mutta en ole.
tahtoisin jonkun ihmisen joka välittäisi minusta yhtä paljon,
kuin se tyttö joskus välitti yhdestä pojast.
kuka nyt niin haluaisi tehdä en ole sen arvoinen joten miks vaivautua?
ei kukaan välitä.
miksi minäkään välittäisin?
Selite:
hmm.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi