Suo

Runoilija Risa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämässä on tärkeintä, että nauttii siitä mitä tekee!
 

Suo

Taas kerran kaadun mä risaiseen oksaan,
Taas kerran lakoan likaan ja loskaan,
Kylmää vettä sä päälleni kaadat,
Voi miksi taas avasin sulle mun haarat,
Sun charmisi jälleen mursi mun kuoren,
niin turhaa kipua, kärsimystä tuoden

Mikset vastannut äsken kun soitin,
Miksi löit luurin korvaan kun koitin

Unohdin jo, miksi sut jätin,
ja miksi omat päätökseni petin,
Suutelit minua hellin huulin,
Onko se rakkautta, niin minä luulin,

Nyt minä mietin sinua tauotta,
Voi aivojen hukkaa, silkkaa turhuutta,
Hylkäänkö taas, koska sinä et muutu,
Ymmärrä minua, tähän en juutu,
Kirjoitin kerran virheistäsi listan,
Lopetin jälkeen 40. kohdan,

Nyt revin itseni irti maasta,
Haluan irroittaa otteesi musta,
Jälleen kerran saan vettä niskaan,
Mut jatkossa vain omat tiskini tiskaan,
Korvaasi totuuden kuiskaan,
Vajoa itse omaan saastaan,
En enää sinua voi auttaa,
Mitään en saa, suhde vain ottaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Risa Suo 23.1.2015 0 Runo
Risa Suo 23.1.2015 0 Runo
Risa Hyy 12.1.2015 0 Runo
Risa Tuhkasta tulta 8.1.2015 0 Runo
Risa Voipuva vesi 8.1.2015 0 Runo
Risa Erhe 8.1.2015 1 Runo
Risa Kauhu 8.1.2015 0 Runo
Risa vene 11.12.2014 0 Runo
Risa Meloja 11.12.2014 0 Runo
Risa Niin vahva on vesi 11.12.2014 1 Runo