Kaipuu

Runoilija Kitty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 19:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Retired :)
 

Tiedätkö kuinka paljon se sattuu
kun olen vierelläsi
tiedätkö kuinka paljon se tuntuu
kun kosket ihoani
tiedätkö kuinka paljon se raastaa
kun lähdet luotani
tiedätkö kuinka paljon silti välitän??

Selite: 
Kaipaus on jännä tunne Toistoa bleeww.. kaipuuta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot