Rakkaus

Runoilija Kitty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 19:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Retired :)
 

Pitäisi rakastaa elämää
vaikka elämä rakastaa vain itseään
toisaalta rakastaa voi myös itseään
jos joku muu rakastaa toistaan
se ei tarkoita sitä että sinun ei tarvitsisi rakastaa ketään
sillä se ketään on koko rakkauden alku.

Selite: 
Yöllä 2 aikaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot