Super Freak :-)

Runoilija SkidRow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hehehehe maito on hyvää

-Live fast, die faster-
 

What i do
i act like...
like a FREAK!

What i feel
how i think...
i think like a FREAK!

Who are you
i know who i am...
i am a FREAK!

Selite: 
Friikki olo...
Kategoria: 
 

Kommentit

Veit sanat suustani. Always been and always will be...a freak :))

 

Käyttäjän kaikki runot