veljesi
sinua aina suojelee
pahat asiat parhaansa mukaan
mielestäsi huuhtelee
sinun asioihisi puutun
kerran sanoin että muutun
muistatko vielä
kun sanoin pitäväni sinusta huolta
rakastavan sinua
kuuntelevan huoliasi
hukkumatta omaan juomalasiini
humalassa olin
kaikkea mitä sanoin
todella tarkoitin
lahjakortin sinulle syntymäpäiväksesi annoin
Selite:
No voi perkele mitä täältä löytyy preeveistä! No sisko varmaan kyllä tietää mistä kirjoitin silloin aikoinaan. Tais olla siskon 15v synttärit. (ite n.17/18 ja paskat) Pakko tämä oli julkaista. Sama mitä runossa on niin pätee kyllä aina!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi