tuuliajolla

Runoilija Kaisla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parsakaalimörkö ja ne tuhat muuta. Ja ne muut on sitten vaaleanpunaisia lehmiä
Tykkään surrealismista, solidaarisuudesta, spontaanisuudesta ja absurdeista asioista. Tykkään liftata ja seikkailla. Tykkään hyvästä musiikista ja ihmisistä joista tykkään.
 

kirurginveitsellä avaan käsitteitä rinnastani
se on ruma sana,
_____ luottamusta,
_____ totuutta ja valhetta

ristiriitojen taakse kätken itseäni
kuinka hankalaa on luottaa
kuinka __________ valehdella
_____ hankalaa __ rakastaa

syysmyrsky ikkunassa
ja pisaroissa pelkään löytäväni itseni __________ pelkään _______ sinua

sidot _____________ sinut
minut ____________ sidon

olet minun piraattini
ja minä olen
tuuliajolla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot