Talvitanssi

Runoilija haapaperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Talvitanssi
Kun lumihiiutaleet hitaasti
Taivaalta laskeutuu

Samalla tavalla
Kyyneleet
Poskiani pitkin

Ikävä, kaipuu, rakkaus

Miksi et päästänyt minua elämääsi?
Poistuit sanomatta sanaakaan
Lumihiutaleet hiuksissasi
Ja kyyneleet poskillani

Enempää en saanut ..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot