Sinä vihellät aamuni käyntiin,
näytät hyvältä keskittynein silmin
Minä toivon että et lähtisi,
jotta sinua vielä monta tuntia näkisi
Tahtoisin maistaa huuliasi,
tuntea kuinka minua kutittaa partasi
Seurata sinua kun lähdet tauolle,
sulaa hissin lattialle...
Selite:
voi näitä työpäiviä :D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi