Myydään

Runoilija Nevermind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

HÄMY, "Sunnuntai satanisti", Battery hirviö, Musta hippi/Takkutukkainen mielipuoli

Syrjäänvetäytyvä. Arka. Lapsiaikuinen. Hiljainen. Välillä taas liiankin äänekäs ja teräväkielinen. Vaihtaa kättelyn halailuun. Saattaa vaikuttaa välinpitämättömältä, ja yrittää olla kovanahkainen, mutta on silti herkempi, kuin tahtoisi... Ikuinen mietiskelijä ja maailmanparantajien ihailija.
Pelkää terävää kieltään, jos on pahalla tuulella, ei tarkoita loukata ketään, on vain välillä katkeroitunut elämäänsä, kunnes taas herää, ettei tää ookkaan niin syvältä, vaikka toisaalta onkin...

Ristiriitaista? -Niin minäkin
 

Unohdin itseni jonnekin matkalle

melkein kokonaan

Halusin vain niin kovasti, että
minusta pidettäisiin

Hyväksyntää ei kai voi ostaa,
myymättä minuuttaan

Selite: 
Ei näin voi elää...
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkautta ei voi ostaa eikä pankista nostaa. Miksi siis myymään siinä joutuu luopumaan sielustaankin.**

Kylläpä on koskettava, pitäisi kaikkien lukea. Niin monella tavalla voi itsensä myydä ja alihintaan.. Mutta sen jälkeen ei voi tuoda esille parasta itsestään eikä todella rakentaa toisiakaan. Runon havahtuminen on jo osa suunnanmuutosta!

Osui ja upposi. Mainiota.

Pirullisiin lauseisiin ei pidä mennä uskomaan, aina vain uudelleen lankeamaan :/ Ei niin vain voi olla, älä myy sitä pois. Anasta ennemmin takaisin kaikki vanhatkin rippeet kooten uudelleen ;) Unohda äskeinen :)!

 

Käyttäjän kaikki runot