katseet

Runoilija kiivi1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Huulipunan jäljet
ihollasi.
Loputtoman
hajuveden tuoksu
hiuksissasi.

Tänä iltana et
ollut yksin.

Teillä oli yhteensä
neljä kättä,
jotka pitivät
tiukasti kiinni toisistaan.

-Niin kuin ne
muka voisivat
joskus irrota.

Toisella teistä
oli vahahuulet,
jotka hamusivat
juuri sitä tiettyä
paikkaa.

-Ihan kuin mulla
ei olis ollu silmiä päässäni.

Rakas,
pettävän kylmä
sydämesi pilaa
minunkin.

Tiedätkö kuinka paljon
sattuu vain
pelkästään nähdä teidät
samassa huoneessa.

Sillä katseistanne
huomaa sen mitä todella haluatte.

ja kuitenkin vielä jaksat esittää

Selite: 
Maanantai 11.7.2005
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu runo, en osaa muuta sanoa... :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kiivi1 Nimetön 21.11.2007 3 Runo
kiivi1 Tuuli 2.7.2007 5 Runo
kiivi1 Uni 14.6.2007 0 Runo
kiivi1 Nimetön 29.8.2006 1 Runo
kiivi1 Kaipaus uuteen elämään 4.6.2006 1 Runo
kiivi1 katseet 23.7.2005 1 Runo
kiivi1 huono olo. 4.7.2005 0 Runo
kiivi1 oon kylmä. 29.5.2005 2 Runo
kiivi1 kosketa. 29.5.2005 2 Runo
kiivi1 Perhoset 20.5.2005 2 Runo