Nimetön

Runoilija gattis

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 15.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se mikä ei tapa, vahvistaa!
 

Mustat silmät nämä,
Ne kauas eivät enää näe,
Mutta sinut ne näkevät.

Väritön iho tämä,
Se kukoista enää ei,
Mutta sinä tiedät sen.

Kylmät huulet ne,
Hymy paista enää ei,
Sinä sen aikaan saat.

Tunteeton sieluni on,
Sydämeni kuihtunut,
Kaikki pois mennyt,
Sinäkin...

Selite: 
En osaa kauheasti kuvailla tätä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot