Haluan

Runoilija metti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun kerran aloittaa, huomaa, ettei voikaan lopettaa. Omasta elämästä ja kokemuksesta nouseva ajatus on pakko pukea sanoiksi ja saada ulos. Aloittelija, mutta yritän. Ymmärtäkää. Kiitos.
 

Musta tuntuu
et nykyään
olet aina
mun mielessä.

Teini jälleen?
Ai mä vai?
Ei kai sentään...

Mut miten muuten
voi olla mahdollista
et aikuinen ihminen sekoaa
toiseen
näin pahasti?

Me sovittiin
et ei mitään sitoumuksia
mut silti mä olen
sidottu.
Suhun.

Vapauta mut.
Vaikka mä en haluakaan sitä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin ne perhanan tunteet vievät järki ihmistä
pohdiskeleva herkkä runo

Minusta tuntuu yhä usammin
nykyään, että lapsellisuus on
maailman positiivisin energia ja
pitkän iän lääke.

Ja Rakkaudessa jos missä on
kiva olla kuriton, lapsellinen,
hullutteleva, mieluusti joka hetki.

Äärettömän nautinnollinen Runo
vapaana, villinä ja hauskana.

Samalla kuitenkin Rakkautta,
sanomaa, hienoa kerrontaa.

Hyvin monisäikeinen, rikas ja
luettava Runo.

Todella raikas ja hyvän mielen
tuova, hyvä Runo!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
metti Unelmia 19.1.2012 0 Runo
metti Katkeruus 19.1.2012 1 Runo
metti Kattipahanen 19.1.2012 0 Runo
metti Tässä 18.1.2012 3 Runo
metti LOPULTAKIN! 18.1.2012 1 Runo
metti Voittajat 13.4.2011 0 Runo
metti Haluan 7.10.2010 2 Runo
metti Vain minä 7.10.2010 1 Runo
metti Kadoksissa 5.10.2010 4 Runo
metti Yövuorossa 5.10.2010 1 Runo