yksin

Runoilija Hallansuru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

TUO runoilijan omakuva linkki on toiselle kotisivulleni ja kyllä, siellä on myös kuvani(kuviani) minulla on kaksi kotisivua! :) ....ALL GREAT ARTISTS ARE MAD, AND SO AM I!

KING OF ALL DEATH....I LOVE YOU SO MUTCH YOU MUST KILL ME NOW....

no no i dont talk about that king of death, satan. i finally have find who i am.


-MINÄ KULJEN POLKUA VALKOISTA,
HALTIAIN KANSSA, TANSSIN SATEESSA
METSÄTUULEN HYVÄILYSSÄ.
ASEISTETTUNA, AINA VALMIINA.

VARRON SOTAA, TANSSIEN SATEESSA
PELKÄÄ EN, EN.
JANOAN MAGIAA, ELÄN VOIMASTA SEN.
MINÄ KULJEN POLKUA VALKOISTA.

KÄSI KÄDESSÄ KORKEIMMAN HALTIAN,
ETEEN KAIKEN KUOLEMAN KUNINKAAN
POLVISTUEN.


BY: ERZEBETH CRYSTAL GORATHIEL.

"I like you forever, i love you for always, becouse how long as i live my only love you be!

muistakaa kattoa myös laulujeni sanat.niistä on tehty myös biisit tai olen yksin tehnyt yritelmät.aloittelijan tuurilla jotain koittanut. :)
 

Olen yksin,
minulta revittiin siivet,
ympärillä on ihmisiä,
olen yksin.

Syvällä sisälläni,
olen niin yksin.
Kun kuljen ihmisten keskellä
kuljen aina ilman ketään.

Ei ole ystävää,
ei ole rakkautta, ei myötätuntoa,
minä olen yksin
ja näen onnelliset ihmiset,
se saa minut itkemään.

Linnoittaudun kotiini,
en tahdo mihinkään,
Olen yksin,
vihaan maailmaa,
jokainen ihminen satuttaa.

Selite: 
Minä olen yksin vaikka olisin ihmisjoukossa.valitsen kodin ja teen ympärilleni muurin jota ei voi murtaa....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot