Nimetön

Runoilija Leisku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Oltiin kahestaan niin kovia poikia, poltettiin sätkiä ja soitettiin rokkia. "
 

Drink my hatred away
For you it's the worlds sweetest wine.

Drain my hatred away
For you it's the reason to keep me alive

Take my hatred away
Make me numb.
Make me numb.
Make me.

Drink my envy away
For you might not like it, but still you come back for more.

Drain my envy away
For you try to make the world better place.

Take my envy away
Make me happy again.
Make me happy.
Make me.

Recreate that warm spark in me, between us, again.
Rinse, repeat, do it again.
Recreate my former status, make me bold again.
Rinse, repeat, do it again.

Make me a man again.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Leisku Sun 1.8.2006 0 Runo
Leisku Nimetön 1.8.2006 0 Runo
Leisku Korpit 1.8.2006 0 Runo
Leisku Nimetön 8.7.2006 0 Runo
Leisku Nimetön 8.7.2006 0 Runo
Leisku Nimetön 8.7.2006 0 Runo
Leisku Pilotti 4.11.2005 1 Runo
Leisku Twilight wolves 7.7.2005 2 Runo
Leisku Ball 1.6.2005 1 Runo
Leisku Down 1.6.2005 0 Runo