Totelkaa!

Runoilija Taktiikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menettää kyvyn rakastaa menettää kaiken.
 

Rentouttakaa minut, veltostakaa
Ottakaa sielu, ja peskää se
Ja palauttakaa terveenä, puhtaana
Antakaa sen vahvistua,
Kun puristatte kuraveden siitä ulos
Ja asettelette rantakiville lepäämään
Auringosta imemään
puhdasta energiaa

Riepotelkaa minua
Heitelkää tuulessa
Niin että kyyneleeni kuivuvat
Ja saan muuta ajateltavaa
Ja huolehdin vain itsestäni
Auttakaa minua
En pyydä, vaan käsken,
koska oletan..

Kiduttakaa minua,
Jotta tuntisin kuin huumeen
Elämän virran sisälläni:
Tuskan, pettymyksen ja sen riemun
Kun vielä olen hengissä!

Selite: 
Tämmöinen nopeatempoinen runo, joka tulisi lausua niinkuin itkevä tunteiden sekoittama nainen sen lausuisi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot