Unimaisemia

Runoilija Feral

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2004
Viimeksi paikalla: 10.11.2022 19:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

2004 (15-vuotiaana) olin ilmeisesti sitä mieltä, että "erilaisuutta ja tavallisuutta ei ole olemassa. Siksi ne eivät toimi vastakohtina toisilleen."
Tai sitten yritin vain olla ovela ja taiteellinen.
Ainakin se oli senaikainen profiilitekstini.

2010 paikkeilla (minun laskupäälläni 21-vuotiaana) löysin tunnukseni uudestaan, ja kauhusta soikeana copy/paste raikuen tallensin julkaisemani kymmenet (ja taas kymmenet) runot talteen itselleni jollekin kovalevylle, joka varmastikin on jo sanonut itsensä irti varaston uumenissa.
Jätin jälkeeni vain senaikaisten kappaleitteni sanoituksia.

2022 löysin tunnukseni jälleen. Noin kymmenen minuuttia sitten.
Nyt itselleni armollisempana olen päättänyt jättää vanhat sanoitukseni esille.

Tämä on hieno sivusto. Se on varmasti auttanut monia paljon.
Runoilu ja runotaide näyttelevät hyvin pientä osaa elämässäni tätä nykyä. 
Mutta sanoja minä rakastan.
 

Kuollut
Olen kohta kuollut
Makaan vain paikoillani
Enkä ajattele mitään
Enkä sano sanaakaan

Sanat muuttuu hiljaisiksi huudoiksi taas kerran
Sano jotain
Tahdon kuulla kauniin lauseen jumalan suusta
Tarvitsen sitä
Jotta muistan hengittää

Olen täällä vain hetken verran
Kuiskaus korvassasi
Laulan tulevaisuuttani taas kerran
Ja päästän siitä irti

Johonkin taas kuljemme
Auringonlasku viimeinen
Meidät kauas kuljettaa
Kai kohti unimaisemaa

Ja katson viereeni
Siihen missä juuri olit
Ja hämmästyn
Kun vain tyhjän paikan näen nyt.

Selite: 
Kappale, joka löytyy _täältä_: http://www.harhakuva.org/view/168407 Ajattelin kirjoittaa henkioppaista ja egokuolemasta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot