Puoli vuotta

Runoilija Fortuna

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amor vincit omnia. Vanha latinankielinen sananlasku on oikeassa: rakkaus voittaa kaiken. En muista aina kiittää kaikkia kommentoijia mutta olen erittäin kiitollinen kaikista kommenteista, palaute on tervetullutta :)
 

Puoli vuotta on kulunut
kun elämäni
onnellisimman päivän
koin.

Jo puoli vuotta
ja olisin iloinen.

Vain puoli vuotta
ja olen surullinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajan pohdintaa.
Puoli vuotta saattaa olla hyvin pitkä aika.
Ja se saattaa olla myös hyvin lyhyt aika!
Riippuu tunnepuolesta. Asioistakin.

 

Käyttäjän kaikki runot