Ilo/suru

Runoilija In love with you baby

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoiteltua tulee kaikenlaista.
 

On elämä keksinyt minulle
paljon iloa ja surua,
siksi niistä teille jotain sanoa haluan.

Suru,
vain se saa elämän ruusun kuihtumaan,
menettämään kauneutensa,
rakkautensa.

Mitä silloin jäljelle jää?

Katkeruus,
sen olen nyt oppinut,
vuosien piinan jälkeen,
enkä halua enään päästää surua hallitsemaan elämääni,
se tuhoaa kaiken.

Iloa,
rakkautta,
lämpöä,
välittämistä,
ne kaikki saavat elämän ruusun jälleen kukoistamaan.

Jotta saisin jälleen oman ruusuni kukoistamaan,
haluan antaa sen sinulle hoitoon,
ennenkuin tapan sen
ja oman elämäni.

Sinulla on kaikkea mitä tuo ruusu vaatii,
lämpöä,
rakkautta,
iloa
ja välittämistä.

Uskon sen vain sinulle,
sen kautta elämäni,
rakkauteni,
sydämeni,
kaikkeni.

Otathan sen vastaan?

Selite: 
Ystäväni, teille molemmille tämän kirjoitin, toivottavasti ette pahoita mieltänne siitä. Rakastan teitä! <3 J & W
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot