Kriittinen virhe havaittu

Runoilija somena

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mene itseesi...
 

tiiviisti kiteyttäen päivän ajatukset
voimattomana aiheessa, rajallisuuden
ruhjoutuneen sormen latauksen läpinäkyvyys
haluttomana sisällöstä, jatkumon vaikeus

yrityksen, kunnialla saatan erehdykseen
ehkä tarkoituksellisen väärinymmärryksen
hetken mielijohteen itseään katuvan kyvykkyyden
kohtaan vakiot, en voi pyöristää ylöspäin

kirjailtua lämpöä, kohmeilla sormilla
kysyttyä, vastattua, muutamalla lauseella
hetken hiljaisuus, ilmoittavat vastaanotetun

ei pelosta, ei vihasta, ei yleisön pyynnöstä
radiohiljaisuus syntyi toisenasteen yhtälöstä

Selite: 
tee itsellesi palvelus, siirry seuraavaan...
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä en tajunnut ekalla lukukerralla yhtään mitään, kuin oman sanasi, heh.

Enkä lue toiste.

Aika hauskaa.. ihan hieno siten.
Kiitos.

Jahas...
"One-liner" tykitystä alusta loppuun. Kryptistä kieltä pakattu totuuden koodi... kenties

Tyylikästä ja nokkelaa sanan käyttöä kuitenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot