Mitä kuuluu?

Runoilija somena

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mene itseesi...
 

raivoa ja itsekuria
vihaavalla koirannaamalla
suolaa ja sitruunaa
iloisilla säihkysilmillä

hymyilevillä kasvoilla, kuopat kohdillaan
ikenet halkeilevat, elämän kukkasille

onnellisuus, yhtäkaikki, hymy!
jänteet repeää, ilo irti, hymy!
leuka paikaltaan, sitäsamaa, jatka!
liha tummuu, kiva, aurinko paistaa!

niin 'tun onnellinen!
niin 'tun onnellinen!

päätä!päätä!päätä!
mene!tule!poistu!

ei voi, en voi, en antaa..
hymyile ny 'kele kaikille
niin 'tun onnellinen!
niin 'tun onnellinen!

vuoksesi tämän kerran vilpittömän
ONNELLINEN!

Selite: 
ihq eikö totta
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli todella mielenkiintoinen. Piristävän erilainen... En muuta oikein osaa sanoa.

Sai tunteeni herämään. Aivan kertakaikkisen mahtavaa. Ja jooh, ihq x) Olet sisällyttänyt hyvin tähän raivon voiman.

"onnellisuus, yhtäkaikki, hymy!
jänteet repeää, ilo irti, hymy!
leuka paikaltaan, sitäsamaa, jatka!
liha tummuu, kiva, aurinko paistaa!"

Tämä kohta oli sitä jotain upeaa. Sarkastisuutta taisin huomioida tuolta rivien välistä... Juuri sellaista tekstiä mistä minä tykkään.
Sinulla on taito hyvin käsissäsi.

 

Käyttäjän kaikki runot