Suru Rakkaudesta

Runoilija Henane

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen, pöhkö, outo ja ihan ok, kun oppii tuntemaan.. :) Runous on taidetta, taide taitaa olla jonkinlaista rakkautta. Mutta jos Rakkaus on taidetta, niin eikös se silloin ole taidelaji? Eli miun pitäisi siis alkaa harjoittelemaan taidetta ja runoutta saadakseni rakkautta? Nyt meni liian monimutkaiseksi ;D Pikku Pesukarhu eli voi kutsua Pesuksi <3 ;)
 

Tuossa allani se suuri rakkauden ruusu on,
Palaan aikaan takaisin alla kuutamon.
Kaipaan suurta rakkauttani, mutta sure en,
Sillä muistan häntä rakkaudella kyynelten.
Häntä unohda en koskaan,
Sillä tapaamme taas alla taivaan.
Katson kuuta ja tyttäreni rakkauden tähteä,
Pitäisiköhän minun merten taakse jo lähteä?
Olenkohan perheelleni tärkeä?
Tuossa kysymyksessä ei ollut järkeä.
Tyttärentytärtäni mietin,
Mistä minä hänet ansaitsin?
Rakastan koko sydämestäni vaimoani,
Mutta en silti unohda lapsiani.
Arwen minua saattoi ehkä kaipaa,
Ehkä hänelle pitäisi antaa aikaa.
Suru rakkaudesta,
Elämäni Celebríanista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot