Nimetön

Runoilija P0ika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004
Viimeksi paikalla: 10.1.2024 7:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
25.6.1991

Psykopaatin päiväkirja

hiljaa
sisäisesti
aina haavoilla



Vaikka eilen taas
Sydäntäni käytin leikkuulautana
Ja kirjeen kirjoitin pöydälle
En teitä tahdo satuttaa
 

Loputtomien vastoinkäymisten
pettymysten ja petosten jälkeen
se oli minun sieluni ja ruumiini
joiden oikeudet otin hallintaan

älkää tulko lähemmäs
en minä kerro mitään
ei tunnu missään

kasatessani muurejani, tein sen
vannotellen itselleni etten
enää tule antamaan koskaan
koskettaa ihon alaista pintaa

sitä särkyvämpää,
hauraampaa, tiedäthän
väärin käsiteltynä täysin hajoavaa

vuodesta toiseen alla pinnan
sisälläni, tiukassa otteessani
rikkoutumattomassa kuoressani
riehui avunhuuto

mutta nyt, ei ole jäljellä mitään
huuto on lakannut
sitä särkyvämpää ympäröi
enää luovutuksen ruumiillistuma

pimeys. hiljaisuus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
P0ika Nimetön 4.2.2014 0 Runo
P0ika Nimetön 9.9.2013 3 Runo
P0ika Nimetön 2.9.2013 1 Runo
P0ika Nimetön 13.8.2013 1 Runo
P0ika Nimetön 14.7.2013 0 Runo
P0ika Nimetön 30.10.2012 0 Runo
P0ika Nimetön 30.10.2012 0 Runo
P0ika Nimetön 27.9.2012 0 Runo
P0ika Nimetön 4.6.2012 0 Runo
P0ika Nimetön 21.2.2012 0 Runo