Nimetön

Runoilija gatja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.8.2004
Viimeksi paikalla: 27.6.2017 12:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se haisee puistoöille, viikon vanhalle seksille ja jonkun vieraan hajuvedelle.
Kun se on hereillä, se kertoo kaikesta, jota minä en koskaan ollut.
Nuokahtamaisillaan se sanoo rakastavansa aina. Siis minua.
Se haisee tavoittamattomalle ihmissuhteelle, vuorikiipeilijälle, jonka jalat eivät tunne maata.

Se on maailman paras syy rakastaa etäältä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea kuvaus, sanoitettu taitavasti, koskettava.

Det här är jättebra.

Pidin, ja luin muitakin runojasi (pidin niistäkin, paljon).

 

Käyttäjän kaikki runot