Toinen liekki

Runoilija punainensiili

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 25.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokaisessa ihmisessä on monta eri väriä ja ne näkyvät eri kulmista erilailla. Olen erikoinen monien mielstä, mutta silti normaali. Kaikki riippuu ihan millä tulella olen.
 

Tuttu liekki palaa taas. Nyt se ei ole kylmä vaan pakahduttavan kuuma. Poskeni helottaa punaisina ja kuumina ilosta. Kylmyys on jäänyt taaksepäin ja samoin lukkokin huoneeni ovesta irtosi kauan aikaa sitten. Avainki taisi hukkua jonnekki ajan kanssa. Huoneeni on avoin ja valoisa. Se ei ole yksin vaan erittäin eloisa. Kuitenki huoneeseeni olen hankkinut lukon, mutta se lukko onkin minulle rakkaalla ihmisille hallussa.

Liekki kuiskii sanoja, mutta ne on jo tuttuja. Olen kuullut ne aikaisemmin. Mutten liekin kertomana. Liekki vain muistuttaa minua ja saa poskeni punoittamaan enemmän. Yksi katsekkin riittää siehen. Tai pieni hetki muistoisani.

Minulla ei ole syytä itkeä kuin ilosta. Sulo sanat mitä kuulen saavat minut kyyneliin, mutta mikään kyynel ei ole raskas. Vaan erittäin kevyt ja suloinen. Kynttilä kuiskaa "Suloinen, ihana, ikävä...Hei punatukkainen enkeli. Mulla on ikävä sua" Hymy kohooa sanoista väkisinki huulille. Kaikkia sanat ovat tuttuja ja olen kuullut ne moneen kertaan.

125 km päästä huudetaan. Juoksen sinne riemulla. Siellä on paikka minne aina palata. Siellä on se paikka mikä tuntuu kodilta ja rakkaimalta paikalta. Siellä on se ihminen joka on rakas. Se joka ottaa kainaloon ja rakastaa hellästi ja voimakkaasti. Nyt en tarvi unta enkä ruakaa. Koska, enerkiaa on muillekki asti. Tämä olotila saisi jatkua ikuisesti niin kuin myös tie mitä kävelen rinnakkain ihmisen kanssa jota rakastan. Kenties matkamme on ikuinen ja mieluisa.

Minulla ei ole kiire, eikä tarve esittää mitään. Olen perillä ja olen ehjä.

Selite: 
Tämä on jatkoa Ensimäiselle liekille joka loppui surullisesti. Tämä on myös omistettu rakkaalle tyttöystävälleni joka inspiroi minua kirjoittamaan tämän ja samalla melkeinpä pakotti luomaan tänne profiilin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot