Kosto on suloinen

Runoilija orjantappura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2004
Viimeksi paikalla: 14.1.2019 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huuda huuda
rakkaani
ei kukaan kuule kuitenkaan

karju maailmaa apuun
HAH
tuskin sitä kiinnostaa

olet armoillani
kultapieni
mihin sattuu?
puhallan

syljen haavoihisi
suolaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakkaan tunnepitoinen runo......Pidin :)

kiduttava todellakin :) hauskan pimeä...

Ihanan kiduttava. Ah. Pidin kovin.

oho, hieman tuli tosiaan sellainen kidutusmeininki, vaan tunnelmallinen tämä on silti.

Karmaisevan kylmää, sadististakin. Kylmät väreet meni pitkin ihoa. Vahva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot