Kivat sulle

Runoilija orjantappura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2004
Viimeksi paikalla: 14.1.2019 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Sukulaiset tuli kylään

pitää ruokkia kissa

meen nukkumaan

yleinen kiire päivä vaan

kyllä mä oikeesti hei haluisin nähä

(mutta ei tässä maailmassa
ei kenenkään silmien alla)"

kivat sulle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot